Blauer
Vanaf 1936 heeft het merk Blauer.USA zich ingezet om de beste Amerikaanse uniformen te maken. Dit merk was verantwoordelijk voor de outfits van de politie, marine en zelfs voor de beveiligers van het witte huis. Daarom was het voor Blauer.USA al vanaf het eerste moment belangrijk om de beste kwaliteit items te leveren. Vanaf 2001 maakt Blauer.USA modieuze items voor onder andere mannen. De designs zijn nog wel altijd geïnspireerd op de Amerikaanse uniformen, maar dan met een moderne twist.

De jacks van Blauer.USA zijn de populairste items van het merk. Dat komt door hun sportieve look en perfecte pasvorm. Een van de grootste kwaliteiten van Blauer.USA is het blijven maken van duurzame en trendy jassen.


Greep uit ons assortiment

Laden...

Bezoekafspraak vanaf 3 maart
We mogen weer wat meer en daarom is het mogelijk om nu een afspraak te maken voor een bezoek in onze winkel vanaf 3 maart a.s.
Dit geschiedt volgens de richtlijnen van de overheid en U kunt ons bereiken om een afspraak te maken op 2 manieren namelijk via info@proudmenfashion.nl of telefonisch 0162 471390 en 0654798378.
Wij hebben voor U een leuke verrassing in petto! 

Team Proud Men Fashion
Stay healthy