Blauer
Vanaf 1936 heeft het merk Blauer.USA zich ingezet om de beste Amerikaanse uniformen te maken. Dit merk was verantwoordelijk voor de outfits van de politie, marine en zelfs voor de beveiligers van het witte huis. Daarom was het voor Blauer.USA al vanaf het eerste moment belangrijk om de beste kwaliteit items te leveren. Vanaf 2001 maakt Blauer.USA modieuze items voor onder andere mannen. De designs zijn nog wel altijd geïnspireerd op de Amerikaanse uniformen, maar dan met een moderne twist.

De jacks van Blauer.USA zijn de populairste items van het merk. Dat komt door hun sportieve look en perfecte pasvorm. Een van de grootste kwaliteiten van Blauer.USA is het blijven maken van duurzame en trendy jassen.


Greep uit ons assortiment

Laden...

Lieve mensen,
Het is in deze periode natuurlijk niet leuk dat wij gedwongen  onze deuren moesten sluiten maar wij gaan gewoon door op een aangepaste manier DWZ. U kunt bestellen uit onze etalage waar alles geprijsd is op Telefn.0654798378 of via Whatsapp +31654798378 en via 0162- 471390
 
Ook bieden wij U de mogelijkheid om onze artikelen op te halen bij onze afhaalbalie en bezorgen kan ook door de mensen van Proud zodat U vliegensvlug de bestelling in huis heeft.
Wij zijn bereikbaar bij onze afhaalbalie en telefonisch op bovenstaand telefoonnummer.
Stay Healthy
De mannen van Proud.