Blauer
Vanaf 1936 heeft het merk Blauer.USA zich ingezet om de beste Amerikaanse uniformen te maken. Dit merk was verantwoordelijk voor de outfits van de politie, marine en zelfs voor de beveiligers van het witte huis. Daarom was het voor Blauer.USA al vanaf het eerste moment belangrijk om de beste kwaliteit items te leveren. Vanaf 2001 maakt Blauer.USA modieuze items voor onder andere mannen. De designs zijn nog wel altijd geïnspireerd op de Amerikaanse uniformen, maar dan met een moderne twist.

De jacks van Blauer.USA zijn de populairste items van het merk. Dat komt door hun sportieve look en perfecte pasvorm. Een van de grootste kwaliteiten van Blauer.USA is het blijven maken van duurzame en trendy jassen.


Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion