Blauer
Vanaf 1936 heeft het merk Blauer.USA zich ingezet om de beste Amerikaanse uniformen te maken. Dit merk was verantwoordelijk voor de outfits van de politie, marine en zelfs voor de beveiligers van het witte huis. Daarom was het voor Blauer.USA al vanaf het eerste moment belangrijk om de beste kwaliteit items te leveren. Vanaf 2001 maakt Blauer.USA modieuze items voor onder andere mannen. De designs zijn nog wel altijd geïnspireerd op de Amerikaanse uniformen, maar dan met een moderne twist.

De jacks van Blauer.USA zijn de populairste items van het merk. Dat komt door hun sportieve look en perfecte pasvorm. Een van de grootste kwaliteiten van Blauer.USA is het blijven maken van duurzame en trendy jassen.


Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het coronavirus is onze winkel helaas gesloten. Wel kunt u ons volgen op Instagram waarop wij regelmatig zullen posten. Deze artikelen kunt u online bestellen op: info@proudmenfashion.nl . U kunt ons ook videobellen op whatsapp +31654798378 of ons bellen op het mobiele nummer 0654798378 en deze artikelen worden dan bij u thuis bezorgd.

Tevens kunt u enkele van onze artikelen zien in de etalage van onze winkel en deze uiteraard ook bestellen via het boven genoemde telefoonnummer. Heeft u vragen bel ons!!

Stay Healthy

Met vriendelijke groet,
Team Proud Men Fashion