Entre Amis
Entre Amis is een Italiaans merk gespecialiseerd in denim herenkleding. Het begon met een faciliteit voor het wassen en kleuren van stoffen, maar groeide uit tot het grote modemerk Entre Amis. Naast de vele denim ontwerpen zijn er ook pantalons en bermuda’s in de collecties van Entre Amis te vinden.

De herenkleding van Entre Amis is een perfecte mix van elegantie, trend en karakter. De Italiaanse jeans onderscheiden zich door de details, stoffen, afwerkingen en wassingen. Het merk Entre Amis is bijna niet te omschrijven, dit moet je zien en voelen. De gehele collectie is te vinden in onze winkel.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion