Entre Amis
Entre Amis is een Italiaans merk gespecialiseerd in denim herenkleding. Het begon met een faciliteit voor het wassen en kleuren van stoffen, maar groeide uit tot het grote modemerk Entre Amis. Naast de vele denim ontwerpen zijn er ook pantalons en bermuda’s in de collecties van Entre Amis te vinden.

De herenkleding van Entre Amis is een perfecte mix van elegantie, trend en karakter. De Italiaanse jeans onderscheiden zich door de details, stoffen, afwerkingen en wassingen. Het merk Entre Amis is bijna niet te omschrijven, dit moet je zien en voelen. De gehele collectie is te vinden in onze winkel.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het coronavirus is onze winkel helaas gesloten. Wel kunt u ons volgen op Instagram waarop wij regelmatig zullen posten. Deze artikelen kunt u online bestellen op: info@proudmenfashion.nl . U kunt ons ook videobellen op whatsapp +31654798378 of ons bellen op het mobiele nummer 0654798378 en deze artikelen worden dan bij u thuis bezorgd.

Tevens kunt u enkele van onze artikelen zien in de etalage van onze winkel en deze uiteraard ook bestellen via het boven genoemde telefoonnummer. Heeft u vragen bel ons!!

Stay Healthy

Met vriendelijke groet,
Team Proud Men Fashion