Jacob Cohen
Het Italiaanse jeansmerk Jacob Cohën bestaat al sinds 1985 en maakt een legendarische selectie jeans van de fijnste denim ter wereld. Voor Jacob Cohën worden de beste denim stoffen gebruikt. Topmateriaal, perfecte pasvorm en handgemaakt kenmerkt het Italiaanse jeansmerk. Jacob Cohën is niet enkel een zeer comfortabele jeans maar ook bekend in de fashion wereld. 

Proud Men Fashion voert een ruim assortiment exclusieve herenjaeans van Jacob Cohën voor heren. Ons assortiment bestaat uit diverse stijlen en kleuren. Shop nu jouw favoriete herenjeans bij Proud Men Fashion.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion