Jacob Cohen
Het Italiaanse jeansmerk Jacob Cohën bestaat al sinds 1985 en maakt een legendarische selectie jeans van de fijnste denim ter wereld. Voor Jacob Cohën worden de beste denim stoffen gebruikt. Topmateriaal, perfecte pasvorm en handgemaakt kenmerkt het Italiaanse jeansmerk. Jacob Cohën is niet enkel een zeer comfortabele jeans maar ook bekend in de fashion wereld. 

Proud Men Fashion voert een ruim assortiment exclusieve herenjaeans van Jacob Cohën voor heren. Ons assortiment bestaat uit diverse stijlen en kleuren. Shop nu jouw favoriete herenjeans bij Proud Men Fashion.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Lieve mensen,
Het is in deze periode natuurlijk niet leuk dat wij gedwongen  onze deuren moesten sluiten maar wij gaan gewoon door op een aangepaste manier DWZ. U kunt bestellen uit onze etalage waar alles geprijsd is op Telefn.0654798378 of via Whatsapp +31654798378 en via 0162- 471390
 
Ook bieden wij U de mogelijkheid om onze artikelen op te halen bij onze afhaalbalie en bezorgen kan ook door de mensen van Proud zodat U vliegensvlug de bestelling in huis heeft.
Wij zijn bereikbaar bij onze afhaalbalie en telefonisch op bovenstaand telefoonnummer.
Stay Healthy
De mannen van Proud.