Lacoste
Liefde voor het het spel, een passie voor innovatie en een zekere Franse elegantie. Het verhaal van Lacoste loopt sinds 1933 gelijk met dat van zijn oprichter: René Lacoste. De Franse tennislegende die een revolutie teweegbracht in de alledaagse garderobe. 

Lacoste is een Frans kledingbedrijf. Het is opgericht door René Lacoste in 1933, een beroemde Franse tennisspeler en André Gillier. Het bedrijf gebruikt als logo een groene krokodil, dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste. Nadat René Lacoste stopte met tennis, zette hij samen met André Gillier het bedrijf op en ontwierp hij het revolutionaire Lacoste polo shirt met een groene krokodil op de linkerborst. Daarnaast was René Lacoste ook de eerste persoon die het polo shirt bedacht. In 1951 begon het bedrijf met het produceren van gekleurde polo shirts die je nu kunt shoppen bij Proud. Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion