Lacoste
Liefde voor het het spel, een passie voor innovatie en een zekere Franse elegantie. Het verhaal van Lacoste loopt sinds 1933 gelijk met dat van zijn oprichter: René Lacoste. De Franse tennislegende die een revolutie teweegbracht in de alledaagse garderobe. 

Lacoste is een Frans kledingbedrijf. Het is opgericht door René Lacoste in 1933, een beroemde Franse tennisspeler en André Gillier. Het bedrijf gebruikt als logo een groene krokodil, dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste. Nadat René Lacoste stopte met tennis, zette hij samen met André Gillier het bedrijf op en ontwierp hij het revolutionaire Lacoste polo shirt met een groene krokodil op de linkerborst. Daarnaast was René Lacoste ook de eerste persoon die het polo shirt bedacht. In 1951 begon het bedrijf met het produceren van gekleurde polo shirts die je nu kunt shoppen bij Proud. Greep uit ons assortiment

Laden...

Bezoekafspraak vanaf 3 maart
We mogen weer wat meer en daarom is het mogelijk om nu een afspraak te maken voor een bezoek in onze winkel vanaf 3 maart a.s.
Dit geschiedt volgens de richtlijnen van de overheid en U kunt ons bereiken om een afspraak te maken op 2 manieren namelijk via info@proudmenfashion.nl of telefonisch 0162 471390 en 0654798378.
Wij hebben voor U een leuke verrassing in petto! 

Team Proud Men Fashion
Stay healthy