Proud Men Fashion is gevestigd sinds 1988 in Oosterhout en biedt exclusieve herenmode. Proud is een winkel voor de modebewuste man. Oog voor details en de juiste stofkeuze vindt u terug in onze collectie pakken en colberts. Daarnaast vindt u bij ons ook een casual collectie dat staan voor stijlvol en mannelijk. Onze collectie wordt regelmatig aangepast naar het huidige modebeeld en ziet u in de winkel alleen het meest stijlvolle wat de merken van Proud u te bieden hebben.

In 2018 is ons 30 jarig bestaan gevierd en in die 30 jaar is er bij Proud Men Fashion veel veranderd. Daarom praten wij nu over Proud 2.0.
Proud 2.0 staat voor jong en oud in het midden en hoog segment. 
Maar een ding is niet veranderd namelijk; onze deskundigheid, service en liefde voor mooie kleding. Dit blijft bij Proud hoog in het vaandel staan.
Als eigenaar van Proud Men Fashion vind ik het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan. Wat betreft service gaan we nog een stuk verder. Indien de klant wenst voor een persoonlijke afspraak dan kan dit gemaakt worden. Tijdens een persoonlijke afspraak geven wij passend, deskundig en eerlijk advies.

See you at Proud!
Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion