Proud Men Fashion is gevestigd sinds 1988 in Oosterhout en biedt exclusieve herenmode. Proud is een winkel voor de modebewuste man. Oog voor details en de juiste stofkeuze vindt u terug in onze collectie pakken en colberts. Daarnaast vindt u bij ons ook een casual collectie dat staan voor stijlvol en mannelijk. Onze collectie wordt regelmatig aangepast naar het huidige modebeeld en ziet u in de winkel alleen het meest stijlvolle wat de merken van Proud u te bieden hebben.

In 2018 is ons 30 jarig bestaan gevierd en in die 30 jaar is er bij Proud Men Fashion veel veranderd. Daarom praten wij nu over Proud 2.0.
Proud 2.0 staat voor jong en oud in het midden en hoog segment. 
Maar een ding is niet veranderd namelijk; onze deskundigheid, service en liefde voor mooie kleding. Dit blijft bij Proud hoog in het vaandel staan.
Als eigenaar van Proud Men Fashion vind ik het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan. Wat betreft service gaan we nog een stuk verder. Indien de klant wenst voor een persoonlijke afspraak dan kan dit gemaakt worden. Tijdens een persoonlijke afspraak geven wij passend, deskundig en eerlijk advies.

See you at Proud!
Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het coronavirus is onze winkel helaas gesloten. Wel kunt u ons volgen op Instagram waarop wij regelmatig zullen posten. Deze artikelen kunt u online bestellen op: info@proudmenfashion.nl . U kunt ons ook videobellen op whatsapp +31654798378 of ons bellen op het mobiele nummer 0654798378 en deze artikelen worden dan bij u thuis bezorgd.

Tevens kunt u enkele van onze artikelen zien in de etalage van onze winkel en deze uiteraard ook bestellen via het boven genoemde telefoonnummer. Heeft u vragen bel ons!!

Stay Healthy

Met vriendelijke groet,
Team Proud Men Fashion