Proud men Fashion is sinds 1988 gevestigd aan de Kerkstraat 3 in Oosterhout en biedt exclusieve en casual herenmode voor de modebewuste man. Oog voor detail en juiste stofkeuze vindt u terug in onze collectie pakken en colberts. Onze collectie wordt regelmatig aangepast naar het huidige modebeeld. Waarbij u het meeste stijlvolle van de merken terugvind in onze winkel.

In 2018 hebben wij ons 30 jarig bestaan gevierd. Hierbij is Proud 2.0 geïntroduceerd. Proud 2.0 staat voor modebewuste kwaliteit en trendy design voor jong & oud in het midden en hoog segment. Waarbij deskundigheid, service en liefde voor mooie kleding centraal staan. Tevens bestaat er voor u de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken waarbij wij ruimschoots de tijd nemen om u van deskundig en passend advies te voorzien. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

See you at Proud!

Laden...

Lieve mensen,
Het is in deze periode natuurlijk niet leuk dat wij gedwongen  onze deuren moesten sluiten maar wij gaan gewoon door op een aangepaste manier DWZ. U kunt bestellen uit onze etalage waar alles geprijsd is op Telefn.0654798378 of via Whatsapp +31654798378 en via 0162- 471390
 
Ook bieden wij U de mogelijkheid om onze artikelen op te halen bij onze afhaalbalie en bezorgen kan ook door de mensen van Proud zodat U vliegensvlug de bestelling in huis heeft.
Wij zijn bereikbaar bij onze afhaalbalie en telefonisch op bovenstaand telefoonnummer.
Stay Healthy
De mannen van Proud.