Yves Carter
Yves Carter Studios, opgericht door twee Nederlandse mannen uit Utrecht, richt zich met hun vernieuwende sneakers op het midden-hoog segment. De heren hebben in vier jaar tijd een hele stabiele collectie neergezet. Alle modellen zijn gemaakt van kwaliteitsleer, voorzien van uitstekende stitching en rusten op comfortabele zolen. De sneakers worden op traditionele wijze met de hand in elkaar gezet in Portugal. 

Wij vinden dat deze minimalistische mannen sneakers een absolute go-to zijn. 
Experimenteel, vakmanschap en veelzijdigheid zijn de factoren die de collecties Yves Carter Studios onderscheiden. Wat eigenlijk inhoudt dat de modellen de waarden van de Europese sneaker cultuur behouden, maar dat ze zijn aangepast aan de hedendaagse wensen van de consument. Bekijk de collectie in onze winkel.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Bezoekafspraak vanaf 3 maart
We mogen weer wat meer en daarom is het mogelijk om nu een afspraak te maken voor een bezoek in onze winkel vanaf 3 maart a.s.
Dit geschiedt volgens de richtlijnen van de overheid en U kunt ons bereiken om een afspraak te maken op 2 manieren namelijk via info@proudmenfashion.nl of telefonisch 0162 471390 en 0654798378.
Wij hebben voor U een leuke verrassing in petto! 

Team Proud Men Fashion
Stay healthy