Yves Carter
Yves Carter Studios, opgericht door twee Nederlandse mannen uit Utrecht, richt zich met hun vernieuwende sneakers op het midden-hoog segment. De heren hebben in vier jaar tijd een hele stabiele collectie neergezet. Alle modellen zijn gemaakt van kwaliteitsleer, voorzien van uitstekende stitching en rusten op comfortabele zolen. De sneakers worden op traditionele wijze met de hand in elkaar gezet in Portugal. 

Wij vinden dat deze minimalistische mannen sneakers een absolute go-to zijn. 
Experimenteel, vakmanschap en veelzijdigheid zijn de factoren die de collecties Yves Carter Studios onderscheiden. Wat eigenlijk inhoudt dat de modellen de waarden van de Europese sneaker cultuur behouden, maar dat ze zijn aangepast aan de hedendaagse wensen van de consument. Bekijk de collectie in onze winkel.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Lieve mensen,
Het is in deze periode natuurlijk niet leuk dat wij gedwongen  onze deuren moesten sluiten maar wij gaan gewoon door op een aangepaste manier DWZ. U kunt bestellen uit onze etalage waar alles geprijsd is op Telefn.0654798378 of via Whatsapp +31654798378 en via 0162- 471390
 
Ook bieden wij U de mogelijkheid om onze artikelen op te halen bij onze afhaalbalie en bezorgen kan ook door de mensen van Proud zodat U vliegensvlug de bestelling in huis heeft.
Wij zijn bereikbaar bij onze afhaalbalie en telefonisch op bovenstaand telefoonnummer.
Stay Healthy
De mannen van Proud.