Yves Carter
Yves Carter Studios, opgericht door twee Nederlandse mannen uit Utrecht, richt zich met hun vernieuwende sneakers op het midden-hoog segment. De heren hebben in vier jaar tijd een hele stabiele collectie neergezet. Alle modellen zijn gemaakt van kwaliteitsleer, voorzien van uitstekende stitching en rusten op comfortabele zolen. De sneakers worden op traditionele wijze met de hand in elkaar gezet in Portugal. 

Wij vinden dat deze minimalistische mannen sneakers een absolute go-to zijn. 
Experimenteel, vakmanschap en veelzijdigheid zijn de factoren die de collecties Yves Carter Studios onderscheiden. Wat eigenlijk inhoudt dat de modellen de waarden van de Europese sneaker cultuur behouden, maar dat ze zijn aangepast aan de hedendaagse wensen van de consument. Bekijk de collectie in onze winkel.
Greep uit ons assortiment

Laden...

Afspraak maken
Nu in deze onzekere tijden door het Coronavirus bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen. Verder hanteert onze winkel de normale openingstijden.
Wij staan graag klaar voor u. Wij zullen regelmatig nieuwe items posten die u ook telefonisch kunt bestellen en worden dan gratis thuisbezorgd. Ook kunt u via onze website naar winkelstraat gaan en daar ons assortiment bekijken. Dit assortiment is ook telefonisch te bestellen.

Afspraak maken kunt u op telefoonnummer 0162-471390.
U kunt alleen telefonisch een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

Proud Men Fashion